logo

OPTIMUMONLINE

proffsiga träningsprogram
"on the go"

Samtliga deltagare i OptimumTränarutbildningen erhåller kostnadsfri tillgång till Optimums egna onlineverktyg under utbildningsperioden, vilket möjliggör inlärning och främjar effektivitet i arbetet. Efter avslutad utbildning har man möjlighet att välja att fortsätta prenumerera på OptimumOnline till en kostnad av 449 kr + moms per månad.

Alltid redo

Så länge du har din mobil, surfplatta eller dator med dig, kan du effektivt hantera och betjäna kunder var du än befinner dig. Du är aldrig längre bunden till en specifik plats för att tillgodose deras behov.

PRO Versionen

Med Pro-versionen får du den absolut bästa kontrollen över hanteringen av dina kunder. Du har åtkomst till deras historik, eventuella besvär, detaljerad besökshistorik och skräddarsydda individuella träningsprogram. Det är den ultimata lösningen för att effektivisera ditt arbete som tränare.

Enkelhet

OptimumOnline är skapat med ett enkelt, intuitivt och genomtänkt gränssnitt som garanterar en smidig start. Du kommer att vara igång och arbeta effektivt på nolltid, vilket ger dig mer tid att fokusera på att uppnå dina mål med kunder och leverera kvalitetsservice.

Utveckling

OptimumOnline är en evolverande plattform som vi hela tiden utvecklar och förbättrar med den senaste tekniken för att ge dig som användare och dina kunder bästa möjliga användarupplevelse och resultat.

video tutorial - skapa konto

Är du OptimumTränare?
testa gratis i 30 dagar!

Optimum-online

Inklusive PRO
449:- Per månad exkl.moms
  •  
Populär