logo

Vårt Uppdrag och vision

Om oss

OptimumTeamet brinner för att hjälpa människor till en smärtfri, välpresterande kropp och ett mentalt-känslomässigt välmående. 

Vårt arbete bygger på stora genombrott inom förståelsen för optimal muskuloskeletal funktion och hur det mänskliga psyket fungerar och vi har sett fantastiskt fina resultat med tusentals kunder under drygt 20 års tid.

Vår Vision

OptimumMetoden – Framtiden för terapeuter!

Vi är fast beslutna att göra OptimumMetoden till den nya standarden för terapeuter som jobbar med fysisk träning/rehabilitering och mental-känslomässig coachning.

Med vår innovativa metod som kombinerar unik träning med energipsykologiska tekniker, tar vi fysisk rehabilitering och psykologisk behandling till en helt ny nivå.

OptimumMetoden är banbrytande och vi är övertygade om att den kommer att revolutionera fysisk och mental-känslomässig behandling överlag. Bli en del av denna framgångsresa du också!

Varför välja oss

Varför ska du välja OptimumMetoden? Här är några skäl som gör oss till ett bra val för din professionella utveckling:

Vi erbjuder en innovativ metod som kombinerar energipsykologi och den senaste forskningen om psykologiskt välmående med det senaste inom fysisk rehabilitering.

Det gör oss till pionjärer inom både fysisk och mental-känslomässig behandling, och du får tillgång till mycket effektiva verktyg och tekniker.

Oavsett dina karriärmål eller personliga ambitioner, har vi kurser för ditt behov. Vare sig du vill växa personligen, övervinna rädslor eller nå framgång, har vi resurserna och kunskapen för att hjälpa dig.

Vår metod har hjälpt tusentals människor att förändra sina liv och uppnå sina drömmar. Utforska våra framgångsberättelser för att se hur OptimumMetoden har gjort en verklig skillnad i människors liv.

Varmt välkommen Du med!

OptimumMetoden - Din nyckel till hälsa och välbefinnande!

BLI EN DEL AV FRAMTIDENS BEHANDLINGSMETOD