logo

Utbildning
OptimumTräning®

Landalagatan 1, 504 68 Borås

OptimumTränare®

Utbildning
OptimumMind®

Landalagatan 1, 504 68 Borås

OptimumMind®

Dela på Facebook
Dela på WhatsApp
Dela Via Mail

omdömen

Optimum-utbildningen blev från dag 1 pelaren i vår verksamhet. Vi kom i kontakt med Optimum-metoden genom våra egna kroppsliga problem och resultaten var unikt effektiva och snabba. När vi sedan fick reda på att Optimum-metoden höll i utbildningar anmälde vi oss direkt.

Utbildningen var mycket genomgående och gjorde något som verkade väldigt komplext och nästan lite mystisk till en mycket konkret metod där du vet exakt vart du ska börja och sedan fortsätta när du får en ny klient framför dig.

Sättet du lär dig att se på en människokropp genom Optimum-metoden gör att dina klienters problematik blir mycket logisk och du kan enkelt på ett sätt som är lätt att förstå förklara för din klient vad som har gjort att deras problem uppstått, och hur vi ska åtgärda dessa. Trots att synsättet är mycket logiskt och simpelt så är det 9 gånger av 10 något som klienten aldrig fått höra innan ifrån andra terapeuter.

Trots noll tidigare erfarenhet med människor med smärtproblematik så gick det mycket snabbt innan vi började känna att vi kunde ge en stor del av de som kom hit resultat som de inte fått någon annanstans, trots att de besökt kiropraktorer, naprapater och fysioterapeuter innan de kommit till oss.

För att sammanfatta så är vi mycket nöjda med vad vi lärt oss på Optimum-Utbildningen. Vi är ständigt på jakt efter ny kunskap och nya metoder att kunna lägga till det vi redan kan, men har inte hittat något som kommit i närheten av det vi fick med oss från utbildningen. Vi är mycket trygga med att kunna ge en unikt snabb, effektiv och hållbar hjälp till en stor majoritet av våra klienter.

Efter utbildningen startade vi vårat bolag och har nu på ca 2 års tid gått från att börja på noll till att driva en egen hälsoklinik på 240kvm, med ett stadigt flöde av klienter. Vi är övertygande om att det inte skulle gått så snabbt om vi inte hade denna fantastiska metod att erbjuda.

Vi kan starkt rekommendera Optimum-metodens utbildning till alla som redan är eller funderar på att ge sig in i hälsobranschen, det är näst intill obligatoriskt i våra ögon!

Felix Kasper & Christopher Ssemanda

Gunilla Bjurklint, Sjukgymnast
Gunilla Bjurklint, Sjukgymnast@username
Läs mer
" I snart 35 år har jag arbetat som sjukgymnast och har under årens lopp fortbildat mig kontinuerligt. 2015 kom jag i kontakt med Optimummetoden för första gången och det förändrade till stora delar mitt sätt att tänka och arbeta. Jag märkte snabbt resultat av övningarna såväl personligen som hos mina patienter. Optimummetoden integrerar såväl kropp som själ vilket tilltalar mig som vill se till hela människan. Metoden bygger på logiska, grundläggande principer och är upplagd på ett pedagogiskt sätt. Som extra bonus blir det mer stimulerande att arbeta. Tack Markus, för att du delar med dig av din kunskap och dina erfarenheter."
Annelie Sallander, Certifierad Massör och Diplomerad Massageterapeut
Annelie Sallander, Certifierad Massör och Diplomerad Massageterapeut@username
Läs mer
“Jag måste bara säga… WOW vilken grej det här är! Jag har jobbat med 5 kunder sen jag kom hem från steg 1 med otroligt bra resultat. En tjej har blivit helt smärtfri i sin höft på 1 vecka och har inte heller behövt ta några värktabletter som hon gjort under 4 års tid minst 4 dagar av 7."
Mia Elmlund, Yogalärare och massör
Mia Elmlund, Yogalärare och massör@username
Läs mer
“I början av mars var jag på en gratis-föreläsning på Optimumkliniken och lyssnade för första gången på Markus Greus, jag hade väldigt lite kunskap om hans arbete eller vem han var, men det var där och då jag förstod att detta var den missade pusselbiten!”
Föregående
Nästa